Körülbelül 2012-ben indult el a Sz4k3 klán.  Paintball szerverrel kezdte, majd folyamatosan fejlődött.
A Sz4k3 Team és a szerver folyamatosan fejlődött. Majd amikor TOMI [HUN] beszált a szerverek életébe, akkor indult be igazán több Sz4k3 Szerver. Bár minden szervert JacK készített és kezdett el behírdetni. De JacK már nem bírta egyedül a sok szervert, ezért úgy döntött, hogy bevesz valakit még a csapatba, aki nem más lett mint TOMI [HUN].
A Sz4k3 Csapatból nagyon sok TEAM tag kilépett régebben. De JacK meg maradt, és TOMI [HUN] lett a segítője. TOMI [HUN] tanulgatta a dolgokat, amit JacK mutatott neki.
TOMI [HUN] belejött ezért JacK mert rá bízta jobban a szervereket, hiszen JacK dolgozott és még suliba is járt. TOMI [HUN] csak suliba járt, de nem hanyagolta el a szervereket, folyamatosan azon dolgozott, hogy minél jobb és jobb legyenek a Sz4k3 szerverek.

A Paintball szerverünk nemsokkal később bövült még egy szerverrel ami nem más volt mint a Sz4k3 Global Offensive szerverünk. Majd 2016.06.15-e körül készült el a Sz4k3 Only D2 szerverünk. Akinek a tulajdonosa altulajdonosa DaNi.

Jelenleg 3-an írányítjuk az összes szervert. Mindenki amiben tud segít, ha van ideje. Szervereinket folyamatosan fejlesztjük. Magyarországon a Sz4k3 szervereknek lett legelsőnek automatikus WEBes vásárlású rendszere. Ez az amire mi büszkék vagyunk, hiszen bárki is bármit mond mi tudjuk, hogy ez így volt. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy szervereink minél jobbak legyenek, nem csak tulajdonságaikban hanem, hogy lagmentesek legyenek minél jobban.

Sz4k3 szervereknek van Facebookjuk, így aki szeretne minket megkeresni az ott tud illetve a kapcsolat menüpontban. Facebookunk eléréséhez kattints ide